Alle voordelen op een rijtje!


Een elektrische grill met een revolutionaire verwarming

Ecogrill Pro integreert warmte elementen op een unieke manier, met een heel functioneel maar ook elegant resultaat. De grill is makkelijk te installeren en te gebruiken. Volledig gemaakt uit hoogwaardig RVS, met een innovatief en unieke werking en design.


Warmte elementen die onzichtbaar zijn weggewerkt in RVS buizen

Elke buis heeft zijn eigen verwarm element. Afhankelijk van het model en zijn grootte zijn dit 18, 26 of 54 onafhankelijke warmte elementen. Dit levert een zeer uniforme warmte verdeling maar ook een veel lager gebruik op.


Een gezondere bereidingswijze  grillen in plaats van koken

Ecogrill Pro biedt een gezonde en snelle bereiding van het voedsel wat de smaakbeleving ten goede komt. Grill vlees, vis of groenten en het ongewenste overmatige vet wordt opgevangen in de lade eronder die eenvoudig uitneembaar is.


Supersnel: op volle werktemperatuur in slechts 5 minuten

Door de unieke constructie met zijn interne vele kleine verwarmingselementen die heel direct verwarmen is het opstarten van de machine tot werktemperatuur zeer snel zonder dat daarvoor een hoge piekbelasting nodig is.


Een uniforme warmte op de volledige bakplaat

Ecogrill Pro heeft een unieke volledig homogene temperatuur op de hele bakplaat. Dat levert een mooi bakresultaat op en betekent ook dat men de hele plaat ten volle kan benutten, en dat de alle ingredienten even snel klaar zijn en even gaar zijn.


Automatische termostaat gecontroleerde warmte

Eten bereiden gaat om de kleine details. Elke ecogrill heeft meerdere termostaten die de temperatuur monitoren en gelijk houden. Dit geeft een heel consistent en voorspelbaar gedrag wat van groot belang is bij de bereiding van rauw of bevroren vlees. 


Maximaal efficiƫnt

Voedsel wrodt bereid met minimaal energie verlies door het feit dat de warmtelementen direct onder het voedsel zitten, zonder een laag lucht ertussen en een perfecte geleiding direct in de metalen bakstrips eronder. Daarom scoort deze grill zo hoog in effienciency maar ook in prestaties.


onafhankelijke hitte secties

Afhankelijk van het model en zijn grootte zijn dit 1, 2 of 3 onafhankelijk instelbare warmte secties. Hiermee kunt u dus de plaat slechts deels gebruiken en energie besparen of gelijktijdig meerdere voedselsoorten bereiden zoals vlees en groenten waarbij u de groenten een stuk lager kunt zetten zodat ze toch gelijktijdig gaar zijn.


Een uitstekende smaak sensatie en de perfecte grilled look

Ecogrill Pro biedt een dubbel voordeel van de perfecte smaak en de unieke strakke grill lijnen op het voedsel. Precies zoals men het graag ziet. Door de instelbare warmte secties is er ook een perfecte gelijktijdige gaarheid en minimale smaak overdracht tussen de verschillende voedselsoorten.


Onderhoud en schoonhouden

Elke Ecogrill pro wordt geleverd met de bijhorende schoonmaak tools. Na de dienst zet men de grill eenvoudig op 80 graden, spuit de cleaner erop en hij is snel weer als nieuw. De handige uitneembare lade voor het vet is snel te bereiken en niet zwaar of onhandelbaar om te hanteren.


Grill mat compatible

Ecogrill Pro kan gecombineerd worden met een teflon pad bovenop de grill. Dit is ideaal voor vis, groenten, gamba's, groenten, kazen en zelfs pannkoekjes kan men op die manier snel maken ermee. Een veelzijdige machine dus!